• *
  • *
  • *

Jan Maas Metaaltechniek

Na jarenlange ervaring in de constructie- en apparatenbouw, installatietechniek en het maken van ontwerpen, calculeren en het tekenen in Autocad, heb ik dit allemaal gebundeld in mijn passie: de metaaltechniek. Jan Maas Metaaltechniek is een eenmanszaak. Dit betekent dat de lijnen kort zijn en u, als klant, veel persoonlijker aandacht krijgt. Ik stel de inbreng van u als klant op prijs en neem ook alle tijd voor u om samen tot een optimaal resultaat van uw opdracht te komen. Maatwerk van het begin tot het einde. Tekeningen van een ruwe schets kunnen door mij in Autocad verwerkt worden van ontwerp tot uitvoeringstekening. Samen kijken we wat voor u de beste oplossing is. Na uw goedkeuring ga ik aan de slag en draag er zorg voor dat de opdracht naar uw wens gemaakt en eventueel geleverd wordt. Ik ben pas echt tevreden als u dat ook bent.

Voor bedrijven
U bent bij mij op het juiste adres voor een eenmalig werk of klein seriematig metaalwerk bijvoorbeeld voor het vervaardigen en leveren van constructie- en plaatwerk, het ontwikkelen en vervaardigen van uw nieuwe  idee├źn en aanpassingen aan machines of inrichtingen voor de werkplaats, het niet seriematig draaien van onderdelen, assen en paspennen, het vervaardigen van prefab installatiedelen klaar om in de installatie gemonteerd te worden, maar ook voor decoratieve of kunstzinnige creaties van metaal.

Voor particulieren

Bent u op zoek naar maatwerk voor een meubel, poort, hekwerk, schoorsteenkap, bloembak of uw boot of heeft u een andere unieke klus met metaal? Jan Maas Metaaltechniek realiseert en monteert uw idee.

Voor meer informatie of een offerte kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Contactformulier

Neem direct contact op door dit formulier in te vullen:

Naam *:
E-mail *:
Straat en huisnummer *:
Postcode en woonplaats *:
Telefoon:
Bericht *:
Vink aan *:

 
* Dit veld is vereist